Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Πρόσωπο των ημερών ο Ζομπανάκης: Γίνεται σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ

Το ότι παραιτήθηκε από τη θέση του “ισχυρού άνδρα” του Ρεθύμνου δε σημαίνει ότι παραιτήθηκε και από το μπάσκετ. Τουναντίον…

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος παράγοντας αναλαμβάνει πόστο συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της λίγκας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις του Συνδέσμου και της EKO Basket League εν όψει των νέων προκλήσεων που ακολουθούν την εκδήλωση της πανδημίας του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον κ. Κωστή Ζομπανάκη, προέδρο του Ρεθύμνου Cretan Kings.

«Ο κ. Κωστής Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της EKO Basket League», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος”.

Τώρα για τα σενάρια που υπάρχουν για (εκ νέου) εμπλοκή του Κωστή Ζομπανάκη σε σύλλογο, οι επόμενες 10 ημέρες θα δείξουν κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο, οπότε, προς το παρόν, ας είμαστε φειδωλοί….