Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE

«Προσπάθεια για να ξεκινήσει η SL2, με το νέο έτος FL και Γ Εθνική»

Αισιόδοξη άποψη για έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 πριν το 2021.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.8», τονίζοντας ότι η Φούτμπολ Λιγκ και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο έτος ενώ αναφερόμενος στην Σούπερ Λιγκ 2 επισήμανε ότι γίνεται μια προσπάθεια να ξεκινήσει πιο άμεσα.

Αναλυτικά τόνισε ο Παναγιώτης Διακοφώτης:

«Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει. Το δικό μου πιστεύω είναι ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό είναι καθαρά το δικό μου πιστεύω. Γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεκινήσει πιο άμεσα η Super League 2 όπου υπάρχει μια πραγματική πίεση η οποία ασκείται το τελευταίο διάστημα.

Θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη και μια ακόμα προσπάθεια να πειστούν οι αρμόδιοι ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και αυτό το πρωτάθλημα, γιατί διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα και για τη Super League 1. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει σκέψεις και για τις δυο κατηγορίες, τη Super League 2 και τη Football League, να τροποποιηθούν οι προκηρύξεις, να καταργηθούν τα play off και τα play out και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που έχει η κάθε κατηγορία.

Δηλαδή 22 οι Super League 2 και 18 οι Football League. Περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για να ξέρουν και οι ομάδες».

liganews.gr