Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Πρωταγωνιστής ο ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος» στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ

Και στις επιλογές αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.

Καθώς μπαίνει ο Οκτώβριος, ο ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος» ολοκληρώνει μία δύσκολη και πρωτόγνωρη αγωνιστική χρονιά και ξεκινάει μια νέα, με τις καλύτερες προϋποθέσεις έπειτα από την πρόσφατη επικύρωση του σχεδιασμού και ένταξη των αθλητών στις κατηγορίες της νέας αγωνιστικής περιόδου από τον ΣΕΓΑΣ.
Ο λόγος είναι ότι ο ΣΕΓΑΣ από το σύνολο των αθλητών όλων των σωματείων επέλεξε 16 αθλητές και αθλήτριες από τον ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος» σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες σχεδιασμού του έως αυτή τη στιγμή, μετά το πέρας των αγωνιστικών τους διακρίσεων.

Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τις σωστές βάσεις τις οποίες έχει ο Χανιώτικος σύλλογος, τη σωστή διαχείριση και οργάνωση αλλά κυρίως τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται τόσο από τους αθλητές – αθλήτριες και τις οικογένειές τους, όσο όμως και από τους προπονητές τους, καθώς ορισμένοι από αυτούς προπονούν ακόμη εν έτη 2020 τα «παιδιά» τους σε άθλιες έως ανύπαρκτες προπονητικές εγκαταστάσεις, και σε πολλές περιπτώσεις δανεικές. Για όλους τους παραπάνω λόγους αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές/αθλήτριες στους προπονητές τους αλλά όσο και τις οικογένειές τους.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι 3 από τους αθλητές του Συλλόγου ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος» και συγκεκριμένα οι Αναστασάκης Μιχάλης, Φραντζεσκάκης Χρήστος και Δουβαλίδης Κώστας είναι σε τροχιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου που έχουν επιλεγεί από τον ΣΕΓΑΣ στις διάφορες κατηγορίες. Η λίστα αυτή μπορεί μελλοντικά, στην πορεία του υπολειπόμενου 2020, αλλά και του 2021 να εμπλουτιστεί και με άλλους αθλητές και αθλήτριες από την τρέχουσα αγωνιστική τους δραστηριότητα.