Πρόταση στα σωματεία της δύναμης της απευθύνει η ΕΠΣ Χανίων για οικονομική ενίσχυση του Βαγγέλη Παγωνάκη.
Η εισήγηση αναφέρει:
“Ευχές για ένα χαρούμενο, ευτυχισμένο και δημιουργικό 2024. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας αγαπητός άνθρωπος του χανιώτικου ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει προσφέρει από όλες τις θέσεις και συγκεκριμένα ο φίλος, Βαγγέλης Παγωνάκης.
Παίρνοντας λοιπόν την πρωτοβουλία σας προτείνουμε, τα έσοδα των αγώνων για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου 2024, καθώς και την Δευτέρα 15/1 και Τετάρτη 17/1 για όλες τις κατηγορίες να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο εάν θα λάβετε μέρος στην κοινή αυτή δράση έως και την Πέμπτη 11/1/2024.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Χανίων, όλα τα έσοδα του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διατεθούν γι’ αυτόν το σκοπό”.













