Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Πρώτες δηλώσεις Λειψάκη μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΝΟΧ

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάληψη της διοίκησης από την πλευρά του παραχώρησε στο περιθώριο της υποδοχής της Αννας Ντουντουνάκη στο αεροδρόμιο Χανίων ο Δημήτρης Λειψάκης.

Οπως τόνισε ο νέος πρόεδρος του Ομίλου ο βασικός στόχος είναι να διατηρηθούν ανοιχτές οι πισίνες του κολυμβητηρίου Χανίων.

Η δήλωση του έχει ως εξής:

«Ο πρώτος στόχος είναι να έχουμε την υγειά μας και να έχουμε ανοιχτές πισίνες, να μπορούν τα παιδιά μας ν’ αθλούνται, να προχωρούν, να έχουν διακρίσεις όπως αυτές που έχουν καταφέρει η Αννα Ντουντουνάκη και ο Απόστολος Παπαστάμος, που βρέθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διακρίσεις απ’ όλα τα αθλήματα, την τεχνική κολύμβηση, την κολύμβηση, το πόλο, την καλλιτεχνική κολύμβηση…

Είναι μεγάλη τιμή για τα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ότι η Εθνική ομάδα πόλο που αναδείχτηκε στη 2η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε στη σύνθεσή της δύο παιδιά από τα Χανιά, τον Σκουμπάκη και τον Γαλανίδη. Είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Ολα αυτά δηλώνουν πως υπάρχει μέλλον στον Ναυτικό Ομιλο και η δική μας δουλειά ως διοίκηση είναι να τον διατηρήσουμε τόσο ψηλά σε επίπεδο διακρίσεων και αν γίνεται ακόμα ψηλότερα».

nox.gr