Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Πρώτη Παναθηναϊκού με Μουντάκη

Παραμένει για δεύτερη χρονιά στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μουντάκης.

Η δουλειά του Χανιώτη προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού εκτιμήθηκε με συνέπεια η εισήγηση του νέου τεχνικού των “πρασίνων” Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι θετική για τη διατήρησή του στην ομάδα.

Σήμερα, παρόντος φυσικά και του Μουντάκη, “η αγωνιστική περίοδος 2021-22 ξεκίνησε και επίσημα σήμερα για τον Παναθηναϊκό! Το πρωί διεξήχθη έλεγχος για τον COVID-19 και το απόγευμα στις 7 μ.μ. έγινε η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στο Κορωπί.

Πρώτη προπόνηση ασφαλώς για το νέο προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του, αποτελούμενο από τους βοηθούς του, Χρήστο Κόντη, Πρέντραγκ Έρακ, Νίκο Κολομπούρδα και τον γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη.

Η προπόνηση έγινε με την παρουσία 32 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο προπονητής αρχικά μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, αναλύοντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ειδικότερα της πρώτης εβδομάδας.

Στη συνέχεια έγινε προπόνηση διάρκειας μιας ώρας, η οποία ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο”.