Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

ΠΣΑΠΠ σε Μπαλτάκο: «Ελπίζουμε ότι από σήμερα θα μπούμε στην τελική ευθεία για έναρξη της SL2»

Επιστολή στον Τάκη Μπαλτάκο, με την οποία εκφράζει την ελπίδα ότι στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ θα δρομολογηθεί η έναρξη της SL2, έστειλε ο ΠΣΑΠΠ.

Κάλεσμα στον Τάκη Μπαλτάκο να τερματιστεί η ποδοσφαιρική δυσφήμιση της χώρας ως η μόνη που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας έκανε ο ΠΣΑΠΠ.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής.

Εξέφρασε λοιπόν την ελπίδα ότι θα τερματιστεί η αρνητική πρωτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα δρομολογηθεί η έναρξη της Super League 2.

Αναλυτικά η επιστολή

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε της Ε.Π.Ο.

Για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο, στα μέσα Οκτωβρίου του έτους 2022, το πρωτάθλημα της SL 2 είναι το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Δυστυχώς σταθερά διατηρούμε το ρεκόρ αργοπορίας στην έναρξη επαγγελματικού πρωταθλήματος και αυτή η “πρωτιά” βάζει την δυσφήμιση της χώρας μας σε ρόλο πρωταγωνιστή, διαλύει κάθε αγωνιστικό πλάνο και προκαλεί δυσμενείς συνέπειες στην καριέρα των συναδέλφων μας.

Σήμερα θα αποφασίσετε αν τελικά αυτό το φαινόμενο θα τερματιστεί ή αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να διατηρεί αυτές τις αρνητικές “πρωτιές”.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η πάγια θεσμική σας αποστολή είναι η βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αποφάσεις που θα λάβετε, ως μοναδικό κριτήριο θα έχουν την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού.

Αντιλαμβανόμαστε ότι κατανοείτε πλήρως την κρισιμότητα των αποφάσεων που θα λάβετε και την θέση ευθύνης όπου διακατέχετε, ευελπιστώντας ότι μετά τη σημερινή σας συνεδρίαση θα μπούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος».

sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.