Κατηγορίες
Υγρός στίβος

“Εγκρίσεις” στη Γενική Συνέλευση του ΝΟΧ

Την έγκριση του οικονομικού απολογισμού για το 2019 και του προϋπολογισμού για το έτος που «τρέχει», έλαβε το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης η οποία διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΝΟΧ.

Για μια ακόμα φορά, η διοίκηση του Ομίλου, λαμβάνει έτσι ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την πρόεδρο, Χαρούλα Μυλωνάκη και την ταμία του Δ.Σ., Αργυρώ Φελεσάκη για τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα του έτους που πέρασε.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η συνέλευση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, κάτι που αποδίδεται στην κατάσταση που έχει προκύψει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Από ‘κει και πέρα, το ζήτημα των εγκαταστάσεων και η γενικότερη αναμόρφωση του κολυμβητηρίου απασχόλησε το σώμα της συνέλευσης, καθώς έγινε σχετική αναφορά. Η κυρία Μυλωνάκη αναφέρθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα το κλιμάκιο της ΓΓΑ, καταγράφοντας από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγκατάσταση. Τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη ότι θα ακολουθήσουν οι πρώτες εργασίες που έχουν δρομολογηθεί και επόμενο ήταν να εκφράσει την αγωνία της για το τι μέλλει γενέσθαι από το Σεπτέμβριο. Επισημάνθηκε εκ νέου ότι αποκλειστικά σε λειτουργία βρίσκεται μονάχα η 50άρα πισίνα, κάτι που δημιουργεί μεγάλη επιβάρυνση στο καθημερινό πρόγραμμα των τμημάτων, σε συνδυασμό και με την λειτουργία των καλοκαιρινών προγραμμάτων, ενώ σημειώθηκε ότι ήδη κάποια τμήματα έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν εντελώς τον προγραμματισμό τους για ό,τι αφορά την πραγματοποίηση των προπονήσεων τους.

Κατά τ’ άλλα, ο Ναυτικός Ομιλος προχώρησε σε τροποποίηση του άρθρου 1 στο καταστατικό του, εντάσσοντας τα εξής αθλήματα: ελεύθερο στυλ καγιάκ (Freestyle Canoe), ωκεάνιο καγιάκ/καγιάκ θαλάσσης (Canoe Ocean Racing), Va-a, καγιάκ στο κύμα (Waveski), Boater Cross, όρθιο κανόε σανίδας (SUP), κυματολίσθηση με σανίδα (Surfing), ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα που χρησιμοποιεί κουμπί τύπου κανόε ή καγιάκ.