Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

“Πρώτη” για Προμηθέα, “πρώτη” για Κουρουπάκη…. (Pics)

Την πρώτη του προπόνηση έκανε σήμερα ο Προμηθέας Πατρών, παρόντος του επαγγελματία πλέον Περικλή Κουρουπάκη.

Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τον Προμηθέα Πατρών, ο Περικλής Κουρουπάκης συμμετείχε το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση του Προμηθέα.

Πολλά τα νέα πρόσωπα για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, καθώς από το περσινό ρόστερ ήταν μόνο ο Δημήτρης Αγραβάνης και φυσικά οι νεαροί Λευτέρης Μαντζούκας και Νάσος Μπαζίνας.

Μοναδικός απών ήταν ο Μουχάμεντ Φαγέ, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα, καθώς αντιμετωπίζει κάποια διαδικαστικά ζητήματα, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Γιατράς είχε στη διάθεσή του τους Δημήτρη Αγραβάνη, Ντάνι Αγκμπελέζε, Χάρη Γιαννόπουλο, Ντιάντε Γκάρετ, Περικλή Κουρουπάκη, Μιχάλη Λούντζη, Ίαν Μίλερ, Τζεχάιβι Φλόιντ, και Ανδρέα Χριστοδούλου. Από ‘κει και πέρα, συμμετείχαν και οι Έφηβοι: Λεωνίδας Κολιός, Λευτέρης Μαντζούκας, Νάσος Μπαζίνας, Άγγελος Λάγιος και Νίκος Βασιλείου και ο Δημήτρης Καραΐσκος.

Ο Προμηθέας θα κάνει διπλές προπονήσεις για τις επόμενες δέκα ημέρες στην Πάτρα (19-29/8) και στη συνέχεια θα δώσει φιλικά, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο στις 31/8 απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Μέτσοβο.