Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Υγρός στίβος

“Ψήνουν” τον Βουλγαράκη να παίξει για έναν ακόμα χρόνο στον ΝΟΧ

Τι λέει ο ίδιος.

Τι λέει ο ίδιος.

Πραγματικό “ψηστήρι” γίνεται το τελευταίο διάστημα στον πολύπειρο πρώην διεθνή φουνταριστό του ΝΟΧ Μάνθο Βουλγαράκη να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο “ζεστός” και να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν και η τελευταία της καριέρας του, αφού έχει “πατήσει” για τα καλά τα 40 και έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του, οικογενειακές, επαγγελματικές αλλά και ως προπονητής (κατέκτησε πριν λίγες μέρες τον Πανελλήνιο τίτλο με τους Παίδες του ΝΟΧ), ωστόσο πολλοί από το περιβάλλον του αλλά και από την ομάδα προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη ώστε να παίξει μια χρονιά ακόμα και μετά να “κρεμάσει” το σκουφάκι του.

Το παραδέχτηκε μάλιστα και ο ίδιος στη ραδιοφωνική εκπομπή του “Γαύδος FM 88,8” και στον Βασίλη Φουντουλάκη, ενώ σε ερώτηση που του έγινε, αν ο ίδιος έχει αλλάξει γνώμη, απάντησε: “Αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να αλλάξω γνώμη, ωστόσο οι πιθανότητες είναι πάντα υπέρ στο να σταματήσω την καριέρα μου”, ανέφερε ο Μάνθος Βουλγαράκης που στο ερώτημα αν θα μείνει και του χρόνου προπονητής στους παίδες του ΝΟΧ τόνισε: “Θα δούμε τι θέλει και η διοίκηση. Θέληση υπάρχει, αφού η συνταγή είναι πετυχημένη”. 

Πάντως, αν ο Βουλγαράκης αλλάξει γνώμη και παίξει ακόμα μια χρονιά θα οφείλεται αφενός στο πολύ καλό “ψηστήρι” που του έγινε από δικούς του ανθρώπους, αφετέρου στη μεγάλη αγάπη του για το πόλο αλλά και για τον ΝΟΧ….