Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

“Σύμμαχος” και ο Τζώρτζογλου στην προσπάθεια ανόδου των Χανίων στη Σούπερ Λιγκ

Και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου στέκεται στο πλευρό των Χανίων για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Αυτό καταφαίνεται από την ανάρτησή του σήμερα το απόγευμα στο Facebook.

Αναφέρει τα εξής:

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΛΟΓΩ COVID19 Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Διανύουμε ένα από τα πιο ιδιαίτερα καλοκαίρια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι άλλωστε που είναι “περίεργη” η ατμόσφαιρα, ήρθε και ο κορωνοϊός να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικού παραλογισμού…

Σε λίγο έρχεται ο Αύγουστος και ουσιαστικά ουδεμία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη νέα σεζόν, αν θα αγωνιστεί μπροστά σε άδειες κερκίδες ή όχι, πόσες θα είναι οι ομάδες που θα απαρτίζουν τα πρωταθλήματα, ποιες θα συμμετέχουν ή όχι κ.ο.κ.

Ως είθισται, οι αποφάσεις θα παρθούν… στο παρά πέντε, περιμένοντας την αναδιάρθρωση, η οποία κατά τη γνώμη μου λόγω κορωνοϊού είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

Ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ και παράγοντας του ποδοσφαίρου επί πολλές δεκαετίες, πιστεύω ότι στην Super League 1 ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες θα ήταν ίσως το ιδανικό. Δεν μπορώ όμως στην παρούσα φάση να παραγνωρίσω ότι ο κορωνοϊός δημιουργεί μια καινούργια κατάσταση, την οποία δεν μπορεί κανένας να αμελήσει. Η δική μου οπτική λοιπόν θέλει και θεωρεί επιβεβλημένη και “αναγκαίο κακό” λόγω του COVID-19 την αναδιάρθρωση τόσο στην Super League 1 όσο φυσικά και στη Super League 2, τουλάχιστον για την σαιζόν 2020 – 2021 προκειμένου να εξομαλυνθούν οι αδικίες στο πρωτάθλημα κυρίως της Super League 2 λόγω της μη ολοκλήρωσής του.

Σε αυτή την περίπτωση θα αποτελεί «ιστορική δικαιοσύνη» αλλά ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ την άνοδο της ΠΑΕ Χανιά στην Super League 1 και η πόλη των Χανίων για πρώτη φορά να εκπροσωπηθεί σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Η ΠΑΕ Χανιά ήταν μια ομάδα που αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα της Super League 2, θα έπαιζε στα Play Off με πολλές προοπτικές για την άνοδο στην Super League 1.

Είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική, ιστορία, με κόσμο, με ήθος και με πανίσχυρή διοίκηση. Ασφαλώς και θα πρέπει να δοθεί στην ΠΑΕ Χανιά το δικαίωμα που της “αφαίρεσε” ο COVID-19 και η ευκαιρία να αγωνισθεί τη νέα σαιζόν στην Super League 1…

http://