Κατηγορίες
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ IN THE SPOTLIGHT

Ριτζάκης: “Ό,τι σχεδιάζουμε μάς βγαίνει” – Τι είπε για υποβιβασμό και παραγωγικότητα πρώτου ημιχρόνου

“Πρωτομάστορας” σε μια ομάδα εξαιρετική -μέχρι στιγμής- στη Γ’ Εθνική, όπως το ΣΥΝΚΑ είναι ο τεχνικός Γιώργος Ριτζάκης.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με τον ΑΟΑΝ, τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, για τον αντικειμενικό στόχο του ΣΥΝΚΑ, για το γεγονός ότι η ομάδα του σε 3 από τα 4 πρώτα ημίχρονα έχει σκοράρει από 3 γκολ και για την προκήρυξη που αναφέρει ότι θα πέσουν στον κρητικό όμιλο 6 ομάδες (και όχι 7).

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ριτζάκη στο mirrorsports.gr

Για τη νίκη επί του ΑΟΑΝ: “Ήταν ένα παιχνίδι για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και η αλήθεια είναι ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είχαμε “διαβάσει” τον αντίπαλο, ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε και μας βγήκαν όλα”.

Για το γεγονός ότι το ΣΥΝΚΑ έχει πετύχει σε τρία από τα παιχνίδια, από 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο: “Συμβαίνει γιατί τα παιδιά μπαίνουν στο γήπεδο με πολύ καλή ψυχολογία. Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε διαφορετικά. Στο συγκεκριμένο είχαμε πει να πιέσουμε στην αρχή. Τυχαίνει πάντως ό,τι σχεδιάζουμε να μας βγαίνει. Γίνεται μια προσπάθεια από όλη την ομάδα που διαθέτει και ποιότητα”.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Γιούχτα: “Προέχει να ξεκουραστούμε. Θα κοιτάξουμε να μελετήσουμε τον Γιούχτα, τι προβληματισμούς θα μας βάλει στο γήπεδο για να βρούμε τις λύσεις σε αυτούς”.

Για το γεγονός ότι, τουλάχιστον οι αριθμοί λένε, πως το ΣΥΝΚΑ κάνει πορεία πρωταθλητισμού: “Αυτό που φαίνεται είναι ότι το απόλυτο μας δίνει την ευκαιρία να μαζέψουμε πιο γρήγορα τους βαθμούς παραμονής. Μας αποβάλλει το άγχος”.

Για το γεγονός ότι η προκήρυξη αναφέρει ότι θα πέσουν “6” ομάδες: “Είτε 7, είτε 6 ομάδες πέσουν εμείς πρέπει να κοιτάζουμε ψηλά ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα αυτό”.