Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ροκάκης: “Αυτό που γίνεται φέτος με τη διαιτησία δεν έχει ξαναγίνει!”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά και μέλος της επιτροπής της Super League 2, που θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα.

Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ροκάκης, είπε:

“Είμαι ο γηραιότερος πρόεδρος στη SL2. Eιναι το όγδοο πρωτάθλημα για μένα. Έχουμε δει διάφορα είτε τυχαία είτε υποκινούμενα πράγματα. Αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει ξαναγίνει. Στις πρώτες αγωνιστικές να υπάρχουν τόσες ομάδες που έχουν παράπονα…Ακούστηκε από πολλούς η χρήση VAR στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2. Eίναι δυσβάσταχτο σαν κόστος. Φανταστείτε την απελπισία μας για να προτείνουμε κάτι που είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορούμε να σηκώσουμε.

Αυτό που συμβαίνει δε γίνεται να συνεχιστεί. Δεν μπορεί να μην τιμωρούνται σκληρά οι διαιτητές και οι βοηθοί που κάνουν εγκληματικά λάθη. Ακόμα και οι παρατηρητές. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται και πως γίνεται. Να γίνουν τομές. Θα πρέπει όταν καθορίζονται αποτελέσματα η τιμωρία να είναι και οικονομική.

Αν δε βρεθεί το πλαίσιο και στη διαιτησία και σε άλλα πράγματα, ώστε να μπορεί ένας νέος επενδυτής να μπει, δεν κάνουμε τίποτα, δεν πάμε πουθενά.”

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *