Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Ροκάκης για το νέο “χανιώτικο μοντέλο” και οι αιχμές σε εκείνους που στα δύσκολα έφυγαν

Πολλές και σημαντικές τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Χανιά Αντώνη Ροκάκη στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής (2/9), στα γραφεία της ΠΑΕ.

Oι σημαντικότερες τοποθετήσεις Ροκάκη…

Οι δυσκολίες και τα λίγα έσοδα

“Πριν 3 μήνες έγινε αντίστοιχη συνέντευξη που αναφέρθηκα στα προβλήματα της Σούπερ Λιγκ 2. Ήταν άνοιγμα για “συμμαχίες” στην ομάδα μας. Θυμάστε την κατηγορία που ήταν 12 ομάδες και θεαματικό και μετά έγινε με 34 ομάδες. Είδαμε τι έγινε. Δυστυχώς, μετά την συνέντευξη του Ιουνίου δεν είδαμε ανταπόκριση από τον κόσμο των Χανίων, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Να θυμήσω ότι και η ΠΑΕ Χανιά τα έσοδα που πήρε από το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι 55 χιλιάδες ευρώ. Δεν πήραμε το πριμ κατάταξης θέσεως”.

Για την κριτική στο κομμάτι της επικοινωνίας

“Υπάρχει μια παρεξηγημένη εικόνα για το πώς κινείται η ΠΑΕ. Το τελευταίο διάστημα η ΠΑΕ δε βγάζει τοποθετήσεις – ειδήσεις. Εν μέρει είναι λογικό να βγάζει παράπονα, ωστόσο κάποιοι “δημοσιογράφοι” των Χανίων, αντί να βλέπουν την καρδιά του προβλήματος, ασχολούνται με το πώς κινείται η ΠΑΕ και δεν βγάζει ειδήσεις που θα επιβεβαίωναν πληροφορίες κτλ. Κάτι που εξυπηρετεί προσωπικούς-επαγγελματικούς λόγους”.

Για το γεγονός ότι είναι σε επιτροπή διεκδίκησης της Σούπερ Λιγκ 2

“Με τιμά που είμαι σε ειδική επιτροπή που διεκδικεί και συνομιλεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Σ.Λ, ΕΠΟ, υπουργεία κτλ) ώστε να βρεθούν λύσεις για την άμοιρη κατηγορία. Είμαστε σε καλό επίπεδο συνομιλιών. Ίσως έχουμε θετικά αποτελέσματα ενόψει νέας χρονιάς. Όλες οι ΠΑΕ είναι σε δύσκολη οικονομική συνθήκη”.

Αιχμές σε ανθρώπους που δούλευαν στην ΠΑΕ και έφυγαν στις δυσκολίες

“Σαν ΠΑΕ Χανιά, παρά την αδιαφορία της χανιώτικης κοινωνίας που μας προβληματίζει και παρά το γεγονός ότι με συγκίνησαν οι επαφές με απλούς ανθρώπους που νοιάζονται για την ομάδα, αυτός ήταν ο βασικός λόγος που εγώ και οι συνεργάτες μου συνεχίζουμε την προσπάθεια, σε διαφορετικό μοτίβο. Η ομάδα θα έχει έντονο χανιώτικο στοιχείο προπονητικά και αγωνιστικά. Άλλη κατεύθυνση στο εγχείρημά μας. Επιμένουμε αυτή η προσπάθεια να φέρει καρπούς. Το επόμενο διάστημα θα δείτε νέα πρόσωπα και στο συμβούλιο και σε άλλα πόστα. Υπήρχαν άνθρωποι στην ομάδα που εργάζονται αρκετά χρόνια. Κάποιοι που ήταν στην ομάδα που πήραν χρόνια πολλά λεφτά μόλις είδαν τα δύσκολα έτρεξαν να φύγουν! Θα αλλάξουν πολλά και πρόσωπα και πράγματα”.

Συζητήσεις με φορείς

“Δεν παραβλέπω ότι μια πρώτη κουβέντα που έγινε με τον δήμο Χανίων πήγε καλά στο να βοηθήσει. Το ίδιο και με αντιπεριφέρεια και άλλους φορείς. Επίσης με ανθρώπους και εταιρείες. Θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο που θέλει να έχει ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο, να είναι κοντά σε αυτή την ομάδα, είτε φίλαθλος, είτε επιχείρηση και επιχειρηματίες, ο καθένας με τον τρόπο του,να ενισχύσει την ομάδα που κάνει έναν έντιμο αγώνα.”

Από το Σάββατο οι πρώτες ανακοινώσεις για νέους συνεργάτες και ποδοσφαιριστές και θα συνεχιστούν στην πορεία. Συνεπώς προβλέπεται “βομβαρδισμός” ανακοινώσεων!

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *