Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ροκάκης: “Δεν ξέρουμε αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα, εμείς θέλουμε να παίξουμε”

Άγνωστο αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2.

Στον ΣΠΟΡ FM Βόλου μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης.

Ο Αντώνης Ροκάκης εξέφρασε την άγνοιά του για το αν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, ωστόσο επανέλαβε ότι η ομάδα του θέλει να γίνει κάτι τέτοιο.

«Εμείς εδώ και καιρό προετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που αν συμβεί θα γίνει στις 29 Ιουνίου. Όλα είναι στον αέρα. Δεν ξέρουμε αν θα αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα, με δεδομένη την αδυναμία ορισμένων ομάδων για κάτι τέτοιο.Εμείς θέλουμε να παίξουμε κι ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».

Για την αναδιάρθρωση είπε πως «η λίγκα η δική μας, έχει κάνει μία συγκεκριμένη πρόταση: Να ανέβουν τέσσερις ομάδες από την SL2 στην SL1 και οκτώ από την FL στην SL2, και φυσικά να μην υπάρξει κανένας υποβιβασμός.

Τώρα το αν αυτό δεν αρέσει στην συνδρομητική της NOVA, γιατί ακούστηκαν κάποιες αντιδράσεις, η συγκεκριμένη πλατφόρμα οφείλει αρκετά χρήματα και προσπαθεί να διευθετήσει τις εκκρεμότητες της, με τραπεζικά δάνεια. Με χρήματα του ελληνικού λαού δηλαδή. Νομίζω όμως ότι θα μπει στο παιχνίδι και η συνδρομητική του ΟΤΕ, οπότε θα υπάρχει κι άλλη επιλογή.Τίποτα, επαναλαμβάνω, δεν είναι βέβαιο, τον τελικό λόγο θα τον έχει η ΕΠΟ που πιστεύω να μας ακούσει και να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση».