Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Roland Garros: Μείωση στους 5.000 φιλάθλους

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού ανησυχεί την κυβέρνηση της Γαλλίας, που αναμένεται να μειώσει τους φιλάθλους που θα δέχεται καθημερινά τo Roland Garros στους 5.000, δηλαδή περισσότερο από 50% από όσους είχαν αρχικά ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της L’Equipe, το Roland Garros δε θα μείνει ανεπηρέαστο από την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη Γαλλία και τα νέα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για να προσπαθήσει να περιορίσει την εξάπλωση.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, από τους 11.500 φιλάθλους ανά ημέρα που έχουν ανακοινωθεί από την FFT, ο αριθμός θα περιοριστεί στους 5.000 φιλάθλους ανά ημέρα.

Συγκεκριμένα θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα για το Philippe Chatrier, το οποίο θα υποδέχεται καθημερινά – μόνο για τους αγώνες του κυρίως ταμπλό – 5.000 θεατές, αλλά δε θα μπουν περισσότεροι φιλάθλοι στους χώρους του Stade Roland Garros. 

Τα προκριματικά του Roland Garros, που σε κάθε περίπτωση θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα (21-25 Σεπτεμβρίου), ενώ επίσημα το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου.

tennisnews.gr