Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Royal Tennis Club: Σε εξέλιξη το Δουλγεράκης Open στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στον Αγ. Ονούφριο (Pics+Vid)

Ένα τουρνουά τένις ενηλίκων στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Royal tenis club.

Με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις τένις του Royal tennis club στον Άγιο Ονούφριο ξεκίνησε από τις 14 Οκτωβρίου το Doulgerakis Open στη μνήμη του Μανώλη Δουλγεράκη.

Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου οπότε στο τελευταίο εκείνο ΣΚ θα γίνουν και οι τελικοί ενώ αναμένονται εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Ο ιδιοκτήτης, προπονητής και συνεργάτης της Ομοσπονδίας τένις Σπύρος Δουλγεράκης μιλά στην κάμερα του mirrorsports.gr για το πώς εμπνεύστηκε με τον αδερφό του Σταύρο Δουλγεράκη την διοργάνωση αυτού του τουρνουά, για την προσφορά του πατέρα του Μανώλη, αλλά και για το γεγονός ότι το άθλημα είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα Χανιά.

“Με το τουρνουά αυτό θέλαμε να τιμήσουμε τον πατέρα μας που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε με τη μητέρα μας, στο πλευρό μας. Με θυσίες μας πρόσφερε τα πάντα και σαν αθλητές και σαν άνθρωποι. Και ο χώρος εδώ ήταν δικό του δημιούργημα και αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσει οτιδήποτε”, σημειώνει ο ιδιοκτήτης του Royal Tennis Club Σταύρος Δουλγεράκης που τονίζει ότι πλέον οι εγκαταστάσεις είναι ολοκληρωμένες.

O Σταύρος Δουλγεράκης

“Είναι δύσκολο να συντηρείς μια τέτοια επιχείρηση. Δεν είναι μια τουριστική επιχείρηση που απευθύνεσαι στη μάζα. Θέλει τρέξιμο να γνωρίσει ο κόσμος το άθλημα. Ευτυχώς στα Χανιά παίζει πολύς κόσμος τένις, αλλά ο αγώνας είναι συνεχής για να προσελκύσουμε κόσμο. Είμαστε καλά πάντως. Είμαστε ικανοποιημένοι και μην ξεχνάμε ότι το τένις είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες”, επισημαίνει ο Σταύρος Δουλγεράκης.

Σταύρος και Σπύρος Δουλγεράκης

Το τουρνουά Doulgerakis Open διεξάγεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:

  • Μονά Ανδρών
  • Διπλά Ανδρών
  • Μεικτά Διπλά

Εξαιρετικός ο φωτισμός στις εγκαταστάσεις του Royal Tenis Club, για βραδινά ματς και προπόνηση

.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *