Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα IN THE SPOTLIGHT

Σ.Α.Χ.: Πάλι στις κορυφαίες στην Ελλάδα στο σκάκι

Η ΣΑΧ αποδεικνύει για πολλοστή φορά γιατί συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις στο σκάκι στην Ελλάδα.

Κατέλαβε την τρίτη θέση στη Γενική βαθμολογία στο πρώτο διαδικτυακό (λόγω των συνθηκών) πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων.

Η ενημέρωση από την ΣΑΧ αναφέρει:

Για μια ακόμη φορά στο βάθρο(14η συνεχόμενη) στο φετινό 1ο διαδικτυακό πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων η ΣΑΧ. Ο σύλλογος μας που σ αυτή την ιδιαίτερη χρονιά καταφέρνει να διατηρεί τα παιδιά μας σε σκακιστική εγρήγορση ” κατέβασε ” 3 ομάδες με την ΣΑΧ 1 να κατακτά την 3η θέση σε ισοβαθμία με την 2η ΕΣ Θεσ/κης πίσω απ τον 1ο Φυσιολάτρη.

Στην 18η θέση η ΚΑΙΣΣΑ με νεανική σύνθεση και μεγάλη μαχητικότητα. 22η επί συνόλου 49 ομάδων η ΣΑΧ 2 εξισου νεανικη και μαχητική άφησε άριστες εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις: ΣΑΧ 1. Πατρελακης Ευ, Καραβιτακη Α, Αντωνιουδακης Γ, Σαράφης Ρ, Κσραβιτακη Ευ. Ψαριανου Ελ.ΚΑΙΣΣΑ .Γαλανάκης Ν, Γκογκας Π, ,Στραλης Γ, Ρίζος Δ, Δασκαλάκης Στ, Σκαρακης Στ, Μανουσουδακη Ελ, Σκαρακη Γ. Κλεοβουλου Σοφία. ΣΑΧ 2. Τζαγκαρακης Π, Σχετακης Γ, Σπυριδάκης Γ, Παριωτακης Γ, Ακριβά Χρ. ,Τσαφαρακη Κατερίνα.Από τις υπόλοιπες Χανιωτικες ομάδες 13ος ο ΚΎΔΩΝ και 25ος ο ΟΦΣ ΧΑΝΊΩΝ.

Θερμά συγχαρητήρια σε συλλόγους σκακιστές και προπονητές καθως και στους διοργανωτες και την επικεφαλής διαιτητή για το άριστο αποτέλεσμα.

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων Σαχ συνεχίζει την διοργανωτική της δραστηριότητα το νέο έτος με 2 ακόμη διαδικτυακά διεθνή-ομαδικα τουρνουά με την συν-διοργάνωση της αντιπεριφερειας Χανίων.

Τουρνουά που έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στον σκακιστικό κόσμο συμβάλλοντας στην διατήρηση του ενδιαφέροντος, την ευχάριστη προπόνηση και την ” διακρατική ” επικοινωνία μέσω του σκακιού.

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους και ευχές για ένα καλύτερο και “κανονικότερο” νέο έτος.