Κατηγορίες
Basket Corner

Σ. Βιντσιλαίου: «Ας βγει κάποιος αρμόδιος να δώσει απαντήσεις, δεν είναι απλά μια μπάλα, είναι η ζωή μας»

Κραυγή αγωνίας και ξέσπασμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η παίκτρια του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην του ΟΑΧ, Σταυριανή Βιντσιλαίου, με αφορμή το «λουκέτο» στην Α1 Γυναικών.

Και με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ…

Αναλυτικά η νεαρή γκαρντ έγραψε:

Γενικά δεν αρέσκομαι στο να ανεβάζω κείμενα που να αναφέρονται σε γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες βρίσκονται εν εξελίξει , γιατί τις περισσότερες φορές δεν έχω καθαρή ματιά και την απαιτούμενη ψυχραιμία για να μπορέσω να καταλήξω κάπου , περιμένω πρώτα να κοπάσει η καταιγίδα και μετά διαμορφώνεται μέσα μου η τελική άποψη. Σε αυτή την περίοδο της καραντίνας και της αδράνειας , ήταν μια χρυσή ευκαιρία για να σκεφτώ και να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα, χωρίς όμως να μπορώ να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα.

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής και έχουν διατυπωθεί από πολύ κόσμο πριν από εμένα ….θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η υγεία είναι πάνω απ’όλα . Λοιπόν αρχικά , γιατί δεν βγαίνει κάποιος να μας ενημερώσει πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας ;;;(ας μας πουν έστω , ότι η σεζόν έληξε δίνοντας την ευκαιρία σε εμάς και τις ξένες συναθλητριές μας να αναζητήσουμε αλλού την τύχη μας.) Δευτερευόντως εφόσον είμαστε όλοι και όλες διατεθειμένες-οι να ακολουθήσουμε αντίστοιχο υγειονομικό πρωτόκολλο με εκείνο των ανδρών, γιατί δεν δίνεται το πράσινο φως;;;;

Τελευταίο και πιο σημαντικό απ’ όλα , πώς περιμένουμε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για μια διάκριση στο επερχόμενο πανευρωπαϊκό;; Οι μισές και πλέον κοπέλες που αγωνίστηκαν στα παράθυρα , έκαναν πολλές θυσίες (έπαιξαν μετά από σχεδόν τρίμηνη αποχή φλερτάροντας με το ενδεχόμενο τραυματισμού κάτι το οποίο θα σήμαινε και οικονομικές απώλειες ) κατέπνιξαν τον εγωισμό τους παίζοντας για μια χώρα η οποία δείχνει να μην ενδιαφέρεται για εκείνες και πέτυχαν κάτι πολύ μεγάλο .

Για να τελειώσω με αυτή τη μακροσκελή ανάρτηση ας βγει κάποιος αρμόδιος να μας δώσει μια απάντηση, για εμάς δεν είναι μια μπάλα είναι οι ζωές μας …