Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: “Μπορώ να μιλάω για εκείνον επί ώρες”

Η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη μιλάει για πρώτη φορά on camera για τη σχέση της με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου πέντε μήνες, έκανε τις πρώτες δημόσιες αναρτήσεις του αγκαλιά λίγο μετά την εντυπωσιακή επίδοση της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros, την οποία παρακολούθησε από κοντά ο γιος του πρωθυπουργού.

Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό, ενώ πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Σάκκαρη δήλωνε πως είναι «ευτυχισμένη» στα προσωπικά της.

Αυτή τη φορά, καλεσμένη του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ και της εκπομπής «Tik Talk», η τενίστρια μιλά ανοιχτά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Βίντεο: Η Μαρία Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες» ακούγεται να λέει η Μαρία Σάκκαρη στο τρέιλερ της εκπομπής, η οποία θα προβληθεί εκτάκτως την Κυριακή στις 20.00 από τον Alpha.

iefimerida.gr