Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

“Σαρώνει” την Super League η Cosmote TV

Πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας στη Nova τα πράγματα ήταν περίπου μοιρασμένα.

Η Cosmote TV είχε τα περισσότερα ξένα πρωταθλήματα, πλην κάποιων εξαιρέσεων, το Champions League-Europa League μαζί με το NBA και τους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου.Η Nova από την άλλη κρατούσε τα κλειδιά της SuperLeague και κατά καιρούς όποιες ομάδες έμεναν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο είτε πήγαιναν στην ΕΡΤ, είτε δοκίμαζαν τις δικές τους δυναμείς, μόνες τους.

Τώρα βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής με την Cosmote TV να αποκτάει ορισμένες από τις σημαντικότερες ελληνικές ομάδες στην SL (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ) να έχει την πρόσβαση στο Κύπελλο Ελλάδας και φυσικά το Champions League και το Europa League.

Το παιχνίδι για  τη Nova δεν χάθηκε τώρα, αλλά κάτι μήνες πριν. Όταν είχε τη δυνατότητα να καταθέσει γερή προσφορά στην ΤΕΑΜ για το Champions League και το Europa League και να μεταφέρει την πίεση στον αντίπαλο. H Cosmote TV τα απέκτησε χωρίς δεύτερο γύρο προσφορών.

Το πρώτο λάθος από όλα ήταν η περσινή συμφωνία των 60 εκατ. ευρώ ανάμεσα σε SL και Nova. Δεν χρειαζόταν κάποιος να είναι επιστήμονας για να αντιληφθεί πως τα χρήματα αυτά δεν θα επέστρεφαν ποτέ.

Τώρα ο επόμενος μεγάλος στόχος για Nova και Cosmote TV είναι ο Ολυμπιακός.

typologies