Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα

“Σάρωσαν” οι αθλητές της Ακαδημίας Καράτε Χανίων στο Κύπελλο Κρήτη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο ΚΑΡΑΤΕ Κρήτης – OPEN SERIES το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Στάδιο Ηρακλείου.

Με 776 συμμετοχές στα αγωνίσματα του KATA, και KUMITE η διοργάνωση ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν οι διοργανωτές καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για την άψογη διοργάνωση αλλά και πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία αθλητών και συνοδών.

Οι αθλητές της Ακαδημίας Καράτε Χανίων σάρωσαν και σε αυτήν την διοργάνωση παρόλο που αρκετοί αθλητές δεν κατάφεραν να μεταβούν στο Ηράκλειο να αγωνιστούν όπως επίσης η αγωνιστική ομάδα δεν έλαβε μέρος (Πολυζωίδης, Μαυράκης, Γατίδης, Δασκαλάκης, Φραγκιαδάκης, Μαυρίδης) λόγω λοιπών υποχρέωσεων. Οι karateka της Ακαδημίας Καράτε Χανίων όμως έκαναν σωστά την «δουλειά» τους αποσπώντας 84 μετάλλια (17 χρυσά, 26 ασημένια και 41 χάλκινα)!!!

Ο εκπαιδευτής της Ακαδημίας Χανίων έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, ενώ ήδη η ομάδα ετοιμάζεται για αγώνες εκτός Κρήτης σε υπόλοιπες διοργανώσεις!

Τέλος από την Ακαδημία Καράτε Χανίων εξετάστηκαν επιτυχώς και οι 3 υποψήφιοι διαιτητές Πολυζωϊδης Κυριάκος, Μιχελάκος Γεράσιμος και Μαυράκης Κωνσταντίνος και πλέον ανήκουν στο σώμα διαιτητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες και ευχές για ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.