Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE

Σχεδόν …”εθιμοτυπική” η συνάντηση ΠΣΑΠ με Αυγενάκη – Σήμερα πιθανόν τα νεότερα για SL2

Ήταν κάτι που οι περισσότεροι ανέμεναν και εν τέλει, απεδείχθη.

Η χτεσινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον ΠΣΑΠ απεδείχθη …σχεδόν “εθιμοτυπική” και φυσικά δεν έβγαλε καμία απολύτως “είδηση”!

Και για να ΄μαστε δίκαιοι αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα της χαλαρότητας που θα μπορούσε κανείς να πει ότι επέδειξαν οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ. Τουναντίον, ο ΠΣΑΠ και οι εκπρόσωποί του “φλέγονται” να βρεθεί λύση και να ξεκινήσει, τουλάχιστον, η Σούπερ Λιγκ 2…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού διεμήνυσε στους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ ότι, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, δεν είναι αυτός που θα ανάψει το “πράσινο” φως για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, αλλά οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων. Κάτι που επίσης αναμενόταν για αυτό και κανείς δεν πίστευε ότι οι συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη θα έβγαζε κάτι το ουσιώδες, πέραν της “δεδομένης” συμπαράστασης Αυγενάκη προς το δίκαιο αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Μέχρι αργά το βράδυ πάντως αναμενόταν να ακουστούν τα “σπουδαία” για την κατηγορία, κάτι που όμως δε συνέβη και είναι κάτι που πιθανώς να γνωρίζουμε την Τρίτη.

Η αγωνία λοιπόν παραμένει για τους ανθρώπους που εμπλέκονται άμεσα με SL και FL, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Έχουμε ξανατονίσει ότι οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι, τουλάχιστον, ριψοκίνδυνη…

Vas Fou – mirrorsports.gr