Κατηγορίες
Τοπικό ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σε “αναμμένα κάρβουνα” Κρητικός Αστέρας και Πλατανιάς

Οι δύο ομάδες αναμένουν με αγωνία αν θα ανέβουν κατηγορία.

Μια κατηγορία πιο πάνω ενδέχεται να παίξουν του χρόνου Κρητικός Αστέρας και Πλατανιάς, εφόσον ο Απόλλωνας πάρει τελικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ως 4ος στον όμιλό του.

Οι πληροφορίες λένε ότι κάτι τέτοιο έχει σοβαρές πιθανότητες να συμβεί, ωστόσο, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, “το γοργόν και χάριν έχει”, διότι και ο Απόλλωνας αλλά και άλλες δύο χανιώτικες ομάδες, αναμένουν τα νεότερα από την ΕΠΟ για να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Πρόκειται για τον Κρητικό Αστέρα που, αν ανέλθει ο Απόλλωνας, θα πάρει ως τρίτος της Β ΕΠΣΧ, τη θέση του στην Α ΕΠΣΧ αλλά και τον Πλατανιά που θα καλύψει το κενό του Κρητικού Αστέρα στη Β ΕΠΣΧ, σαν δεύτερος της Γ’ ΕΠΣΧ

Η αγωνία λοιπόν όλων είναι σαφέστατη και φυσικά, όπως μπορεί ο καθένας από την πλευρά του, επιδιώκει να έχει πληροφόρηση μέσα από την ΕΠΟ ώστε να γνωρίζει τις προθέσεις.

Πέραν του Απόλλωνα, Κρητικός Αστέρας και Πλατανιάς δείχνουν έτοιμοι να λάβουν το “δώρο” και να αξιοποιήσουν το προνόμιο να παίξουν σε ανώτερη κατηγορία από αυτή που αρχικά διαφάνηκε με το τέλος της φετινής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *