Κατηγορίες
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ IN THE SPOTLIGHT

“Σε αυτούς που περιμένουν στην γωνία για το πρώτο μου στραβοπάτημα” – Ανάρτηση Tζωρτζάκη με υπονοούμενο

Mετά το χάλκινο μετάλλιο ο Χανιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας Πολυχρόνης Τζωρτζάκης έκανε μια ανάρτηση αφήνοντας υπονοούμενο για κάποιους που …τον πολεμούν

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Πρώτο βάθρο της καριέρας μου σε αγώνα κατηγορίας UCI 1, αυτή η εμφάνιση είναι αφιερωμένη σε όσους πιστεύουν σε εμένα αλλά κυρίως σε αυτούς που ΔΕΝ πιστεύουν σε εμένα, σε αυτούς που περιμένουν στην γωνία για το πρώτο μου στραβοπάτημα. Με έχετε κουράσει περισσότερο και απ’τό δυσκολότερο βουνό.

Μετά και την 3η θέση στο πρώτο ετάπ του γύρου απόστασης 195χλμ απ’την πρωτεύουσα Ταλίν εώς το Ταρτού, σειρά είχε ένα απαιτητικό σιρκουί στην πόλη του Ταρτού συνολικής απόστασης 160χλμ με ένα πολύ δύσκολο κομμάτι πλακόστρωτου που το κάναμε 16 φορές, προσπάθησα να επιτεθώ και να διεκδικήσω την νίκη στον γύρο αλλά απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα του πρωτοπόρου της κατάταξης (εθνική ομάδα Εσθονίας) ήταν πολύπλοκο να τα καταφέρω. Τελικά τερμάτισα έκτος στο δεύτερο και τελευταίο ετάπ του γύρου που με κράτησε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, στον ίδιο χρόνο με τον δεύτερο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Hellenic Olympic Committee για την στήριξη που μου παρέχει αυτή την προ-ολυμπιακή περίοδο και βέβαια στους “δικούς μου” ανθρώπους που με βοηθάνε έμπρακτα και είναι εκεί στα καλά αλλά κυρίως στα δύσκολα, ξέρουν ποιοι είναι.