Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Σε Χανιά ή Ηράκλειο το φετινό Κύπελλο ρίψεων τον Μάρτιο!

Το 6ο κύπελλο ρίψεων θα γίνει στα Χανιά ή το Ηράκλειο. Θα είναι δυνατό τεστ για πολλούς εν όψει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ρίψεων.

Η πρώτη αγωνιστική συνάντηση για τους Έλληνες ρίπτες το 2022 αναμένεται το Σάββατο 5 Μαρτίου, που είναι προγραμματισμένο το 6ο κύπελλο ρίψεων.

Ο αγώνας θα γίνει στην Κρήτη τη φετινή σεζόν, αντί στη Θεσσαλονίκη. Η πόλη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά θα είναι είτε τα Χανιά ή το Ηράκλειο.https://cbe6d5d4a4d177597a6ebf8b51be2573.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, ο ΣΕΓΑΣ προσανατολίζεται να διοργανώσει καμπ πριν τον αγώνα. Την εβδομάδα που είναι προγραμματισμένο το κύπελλο θα συγκεντρωθούν οι Έλληνες ρίπτες με τους προπονητές τους. Θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δουν προπονήσεις. Είναι μέσα στα πλάνα της νέας διοίκησης. Έχει βοηθήσει στο παρελθόν όποτε είχε διοργανωθεί. Με αυτή τη «συνταγή» θα συνεχιστεί. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και οι τεχνικοί της Ομοσπονδίας, με τους συντονιστές.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο αγώνας θα αποτελέσει και ένα κριτήριο για την ομάδα που θα συγκροτηθεί για τη Λεϊρία.

Να θυμίσουμε ότι στις 12 και 13 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στην πορτογαλική πόλη.

Στο 6ο κύπελλο ρίψεων αναμένεται να δούμε πολλούς Έλληνες πρωταθλητές. Στη σφυροβολία τους Χρήστο Φραντζεσκάκη και Μιχάλη Αναστασάκη. Ο πρώτος, με τον προπονητή του Κωστή Παπαμαρκάκη και το υπόλοιπο γκρουπ βρίσκονται στην Κύπρο για προετοιμασία. Είναι από τους λίγους, μαζί με τον Γιάννη Μπαρλή με την Μαρία Μαγκούλια που κατάφεραν να φύγουν. Ο κορονοϊός κράτησε πολλούς στην Ελλάδα. Όπως το γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαριώβ, αλλά και τον Γιώργο Μήλιο με τον Κώστα Μπουζάκη.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αναμένεται να ρίξει στο 6ο κύπελλο ρίψεων. Ο Ιάσονας Θανόπουλος με τον Γιώργο Τρέμο. Και πολλοί άλλοι.

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.