Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Σε δεύτερο τελικό στο παγκόσμιο η Κρομμυδάκη

Στον δεύτερο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην Βουδαπέστη θα είναι παρούσα η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη.

Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετά το κόμπο συμμετείχε στον προκριματικό του τεχνικού ομαδικού, κατακτώντας μαζί με τα άλλα κορίτσια της Εθνικής την 5η θέση ανάμεσα σε 19 χώρες κι έτσι προκρίθηκε στον τελικό που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (21/6, 17:00).

Ειδικότερα το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς, τα οποία εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους που είχε το θέμα “γάτες” και βαθμολογήθηκαν με 86,2755 β., βαθμολογία που τους έφερε στην 5η θέση, την οποία αν διατηρήσουν ή βελτιώσουν στον τελικό, θα είναι μια τεράστια επιτυχία.

Υπενθυμίζεται πως η Εθνική μας έχει προκριθεί και στον τελικό του κόμπο ο οποίος είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (20/6, 17:00).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.