Κατηγορίες
Τοπικό

Σε επιμορφωτικές σχολές UEFA D’ και UEFA B’ προπονητές της Α.Π.Σούδας (Pics)

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και ενημέρωσης σε επιμορφωτική σχολή UEFA D’, που λειτούργησε από 15 – 16 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο συμμετείχαν η Ελένη Κωσταμένα και ο Αντώνης Κουρκουμελάκης της Α.Π.Σούδας.

Η σχολή εντάσσεται στο -εγκεκριμένο από την UEFA- αναπτυξιακό πρόγραμμα «Play Enjoy Learn» και απευθύνεται σε υπεύθυνους ακαδημιών ποδοσφαίρου, προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών και την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας είχαν ο Grassroots manager της ΕΠΟ Χρήστος Σίσκος και οι εκπαιδευτές Στέφανος Σοϊλεμές και Αχιλλέας Υφαντίδης. Το πρώτο μέρος (θεωρητικό) της σχολής έγινε την Παρασκευή σε αίθουσα του ξενοδοχείου «LATO» ενώ το πρωί του Σαββάτου οι εργασίες συνεχίστηκαν με πρακτική εκπαίδευση στο γήπεδο ΠΟΑ και ακολούθησε το θεωρητικό μέρος στην αίθουσα. 

Παράλληλα ο προπονητής της Α.Π.Σούδας Ισίδωρος Λάρδας παρακολούθησε  τα θεωρητικά μαθήματα για την 1η φάση της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA B’ η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΡΟΔΙΩΝ άθλησις στη Ρόδο υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου από 3-9 Νοεμβρίου 2023.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων, το «παρών» έδωσαν οι εκπαιδευτές Μιχάλης Μητροτάσιος, Ιωάννης Βονότρας και Ιωάννης Γκίσης.

Η σχολή θα ολοκληρωθεί σε 3 φάσεις με την επόμενη να είναι προγραμματισμένη τον Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *