Κατηγορίες
Τοπικό

Σε επιμορφωτικό σεμινάριο της ΑΕΚ η Ακαδημία Σούδας

Στο 3ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18-19 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα θα συμμετέχουν οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Τζατζιμάκης Γιώργος, Λάρδας Ισίδωρος και Κοκκινάκης Γιάννης. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ. 

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος θα ανοίξει και το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου με την εισήγηση που θα έχει τίτλο «Αλληλεπίδραση μεταξύ προπονητή και παικτών».


Πολύ σημαντική επίσης θα είναι η παρουσία και η εισήγηση του αναλυτή του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας Γ.Αντωνόπουλου με θέμα «Ο ρόλος του αναλυτή σε μία σύγχρονη επαγγελματική ομάδα». Ο υπεύθυνος διοίκησης Λεωνίδας Χατζημιχάλης, ο οποίος θα έχει και την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου, θα αναπτύξει το θέμα «Αγωνιστικές ρουτίνες και εισαγωγή στην ψυχολογία» και θα ακολουθήσει εκπαιδευτικός αγώνας ανάμεσα στην Κ13 της ΑΕΚ και μία μικτή ομάδα από συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία. 

Για τη δεύτερη μέρα έχει προγραμματιστεί εκπαιδευτική προπονητική μονάδα της ομάδας Κ12 με υπεύθυνο τον προπονητή της ομάδας κ. Στέλιο Ορφανίδη και θα ακολουθήσει εισήγηση με τίτλο «Το ποδόσφαιρο ως μέσο ενδυνάμωσης, ένταξης και κοινωνικής συνοχής» από τους εκπροσώπους της ΑΜΚΕ Athens Comics Library, η οποία συνεργάζεται με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΠΑΕ στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Welcome Through Football. Η Κυριακή θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη όλων των συμμετεχόντων στο σεμινάριο στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα ξεναγηθούν από τους κ. Κυριακίδη και Χατζημιχάλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.