Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Σε εξέλιξη η φιλανθρωπική αθλητική δράση του Γιώργου Κλεινάκη

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε στις 2 Απριλίου από τα Χανιά η φιλανθρωπική αθλητική δράση Paddling Crete από τον Γιώργο Κλεινάκη με στόχο την διάδοση του υγιούς αθλητισμού, του εθελοντισμού και την αξία του να προσφέρεις μέσα από αυτόν, σε ανθρώπους και μη κερδοσκοπικές ομάδες της κοινωνίας μας.

Ο Χανιώτης αθλητής πραγματοποιεί τον γύρο της Κρήτης (650+ χλμ.) με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία), ξεκινώντας και καταλήγοντας στα Χανιά. Ενα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι αρκετά απαιτητικό τόσο για τον ίδιο όσο και για την διοργάνωση, για την ομαλή έκβαση του.

Η αποστολή συνοδεύεται καθόλη τη διάρκεια από μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του αθλητή, ενώ το σκάφος της αποστολής είναι στη διάθεση της δράσης από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Ο Γιώργος Κλεινάκης έχει ήδη διανύσει τη διαδρομή Χανιά – Ρέθυμνο – Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου – Αγ. Νικόλαος – Σητεία και συνεχίζει δυναμικά ώστε να ολοκληρώσει (αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) την επόμενη εβδομάδα τον γύρο της Κρήτης με τερματισμό στο Παλιό λιμάνι των Χανίων (μπροστά στη Λιμενικό Ταμείο).

Η αγάπη και η στήριξη του αθλητή και της δράσης PaddlingCrete είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, γεγονός που φαίνεται σε κάθε στάση όπου αθλητές, αθλητικά σωματεία, φορείς και πολίτες τους υποδέχονται και τους στηρίζουν καθημερινά. Ενα μεγάλο μπράβο σε όσους στηρίζουν αυτή την τόσο αξιόλογη και μεγάλη δράση καθώς και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων που στηρίζουν ακόμη και με μικρά ποσά το σκοπό της δράσης.

Μέσα από τη φιλανθρωπική αθλητική δράση που έχει ως συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, πολύτιμους υποστηρικτές το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τους Δήμους Χανίων, Καντάνου/Σελίνου και Σφακίων, καθώς και τη στήριξη άλλων οργανισμών και ιδιωτών, θα συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να στηρίξουν και να ενισχύσουν τα παρακάτω μη κερδοσκοπικά σωματεία:

• Το Χαμόγελο του Παιδιού / www.hamogelo.gr

• Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος / www.facebook.com/synanthropos.chania

• Σωματείο Ορίζοντας / www.orizondas.gr

• Εθελοντική Ναυαγοσωστική Ομάδα ΝΟ Χανίων / www.facebook.com/enamonox.rescue.lifeguard.

Πληροφορίες για την ενίσχυση της δράσης και την στήριξη των παραπάνω μη κερδοσκοπικών σωματείων ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αθλητική μας δράση στα μάτια και τα αυτιά όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Η συμβολή σας σε αυτό είναι πολύ σημαντική για εμάς, για να επιτύχουμε έτσι τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα από την προσπάθεια που προσπαθούμε να κάνουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +306934549653

Ονομα λογαριασμού: Paddling Crete

Crete Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων GR8106900010000000193107002

Δικαιούχος: Αθλ. Πολιτιστικός σύλλογος θαλάσσιου σκι και κυματολίσθισης Χανίων – SurfingCrete

Αιτιολογία: Αθλητική δράση Paddling Crete

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *