Σε νέες περιπέτειες ο Κούγιας – Γιατί του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη

Πειθαρχική δίωξη για αντιδεοντολογική συμπεριφορά ασκήθηκε σε βάρος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, μετά από αναφορά σε βάρος του από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, τον περασμένο Μάρτιο.

Η αναφορά έγινε με αφορμή δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου στο πλαίσιο της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου είναι συνήγορος υπεράσπισης.

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε – μετά από σχετική εισήγηση – από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ζήση Κωνσταντίνου και έτσι ο Αλέξης Κούγιας θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ.

Η αναφορά κατατέθηκε στις 14 Μαρτίου 2022, ενώ είχε κατατεθεί και προς τον Πρόεδρο του ΔΣΑ Ανοικτή Επιστολή με θέμα «Απαράδεκτες, αγοραίες, χυδαίες, προσβλητικές και ρατσιστικού περιεχομένου δηλώσεις στη βάση της έκφρασης και της ταυτότητας φύλου, δικηγόρου, μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *