Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σε περίπτωση ανασχηματισμού… σενάριο απομάκρυνσης Αυγενάκη από το …Αθλητισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός αθλητισμού είναι ένας από αυτούς που θα μείνουν εκτός κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός αθλητισμού είναι ένας από αυτούς που θα μείνουν εκτός κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό μιλώντας για «διορθωτικές κινήσεις».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ υπό μετακίνηση είναι οι υπουργοί Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης (επιβεβαιώνεται και από πληροφορίες του mirrorsports.gr) , ενώ από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου θα μετακινηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Πέτσας που οδεύει για το Υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΪ αμετακίνητοι θεωρούνται με τα έως τώρα δεδομένα οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Πιο σαρωτικός αναμένεται ο ανασχηματισμός στις θέσεις υφυπουργών, καθώς εκτός κυβέρνησης αναμένεται να μείνουν πολλά εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα με την αξιοποίηση βουλευτών, όπως του Θοδωρή Ρουσόπουλου και της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω αποτελούν σενάρια, αφού ο πρωθυπουργός διαψεύδει, προς το παρόν, τα σενάρια ανασχηματισμού…