Κατηγορίες
Τοπικό

Σε προπονήσεις του ΟΦΗ ποδοσφαιριστές του Μινώταυρου και του Απόλλωνα

Έξι ποδοσφαιριστές σε προπόνηση της Κ15 του ΟΦΗ

Ο Μινώταυρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας και δύο του Απόλλωνα οι οποίοι είχαν ξεχωρίσει στα δοκιμαστικά (tryouts) που είχε διεξάγει ο ΟΦΗ πριν από λίγο καιρό στα Χανιά πήραν μέρος σε προπόνηση της Κ15 της ΠΑΕ.

Η προπόνηση διεξήχθη τη Δευτέρα (26/2) στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου (ΒΑΚ).

Ειδικότερα, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην προπόνηση του ΟΦΗ είναι οι: Ελισαίος Κανδανολέων (γεννηθείς το 2011), Δημήτριος Επιτρόπου (2011), Στέφανος Καμπουράκης (2011) και Ανδρέας Καρυστινός (2009) από τον Μινώταυρο ενώ από την ομάδα του Απόλλωνα πήραν μέρος οι Εμμανουήλ Μπαμπούλης και Απόστολος Καραβοστασίτης (γεννηθέντες και οι δύο το 2009).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Η εξέλιξη αυτή δηλώνει περίτρανα ότι μέσα σε λίγους μόλις μήνες η συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων και η ένταξη της Ακαδημίας μας στο δίκτυο OFI CRETE ACADEMY αποδίδει καρπούς, δίνοντας μεγάλες προοπτικές όχι μόνο στα παιδιά που βρίσκονται στον Μινώταυρο, αλλά και σε κάθε Ακαδημία και χανιώτικο σωματείο.

Οι έξι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται από τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *