Κατηγορίες
ΙΩΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Σε στάση αναμονής η Ιωνία – Δύσκολα ο Πάγκαλος

Σε κατάσταση lockdown και η Ιωνία.

Τις εξελίξεις σε σχέση με την όποια επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ενδέχεται να προκύψει (το πιθανότερο από το νέο έτος) περιμένει και η Ιωνία Χανίων που πραγματοποίησε φέτος ένα πολύ καλό ξεκίνημα, υπό νέο διοικητικό “καθεστώς” στην Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Και στην Ιωνία όπως και σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία υπάρχει παύση και σε κάποιο βαθμό, οι αθλητές των ομάδων, με ατομικές προπονήσεις προσπαθούν να διατηρηθούν σε εγρήγορση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, εκείνο που φάνηκε στις πρώτες αγωνιστικές ήταν ότι η Ιωνία έχει θέμα στο “γκολ” και ότι ένας επιθετικός θα ήταν εκείνος που θα έδινε ώθηση σε αυτόν τον τομέα.

Ο Ντίνος Πάγκαλος ήταν ένας παίκτης που αποκτήθηκε (και επανενεργοποιήθηκε) το περασμένο καλοκαίρι προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο, τα προβλήματα που έρχονται στην “επιφάνεια” παλαιοτέρων τραυματισμών, δύσκολα θα του επιτρέψουν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ιωνία, όπως αυτός αλλά και ο προπονητής του, θα ήθελαν. Συν το γεγονός, ότι η επιχειρηματική του δράση είναι πολύ έντονη, όλα συνηγορούν ότι δύσκολα θα τον δόύμε φέτος να ενισχύει αγωνιστικά την Ιωνία…

mirrorsports.gr