Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Υπόλοιπα αθλήματα

Σεμινάριο σε σχολή Κουνγκ Φου στα Χανιά: “Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα”

Ένα διαφορετικό, αλλά άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο – διάλογος πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Πνευματικής και Σωματικής Ευεξίας Hung Kuen Kung Fu του δάσκαλου της συγκεκριμένη πολεμικής τέχνης Γιάννη Σταματουλάκη (οδός Νεροκούρου 8).

Το σεμινάριο είχε θέμα “Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα” και ομιλήτρια ήταν η κ. Ειρήνη Σταμπολάκη, Συντονίστρια και Εκπαιδεύτρια ομάδων ενηλίκων, Σύμβουλος διαπροσωπικής Επικοινωνίας και Σχέσεων, Life Coach. 

Γονείς παιδιών που δραστηριοποιούνται στη σχολή και όχι μόνο παρακολούθησαν το δίωρο σεμινάριο, άκουσαν τα πολύ ουσιαστικά που τους μετέφερε η κ. Σταμπολάκη και έκαναν τις δικές τους ερωτήσεις, λύνοντας τις όποιες απορίες.

“Στόχος του Συλλόγου Πνευματικής και Σωματικής Ευεξίας Hung Kuen Kung Fu είναι πέραν της σωματικής καλλιέργειας των παιδιών που μαθαίνουν το Kung Fu, να αποκτούν ισορροπία πνεύματος και σώματος και ταυτόχρονα, οι γονείς τους να είναι πλήρως ενημερωμένοι για όλα όσα αφορούν τα παιδιά τους, ώστε αυτά να είναι ευτυχισμένα και δημιουργικά”, τονίζει ο δάσκαλος της σχολής Γιάννης Σταματουλάκης.

Στο εγγύς μέλλον, η σχολή έχει προγραμματίσει και άλλα σεμινάρια, τα οποία αφορούν και τα παιδιά αλλά και γονείς και ενήλικες…

Η σχετική ανακοίνωση της σχολής:

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Ειρήνη Σταμπολάκη και όλους τους γονείς που παρακολούθησαν το σεμινάριο “Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα” στο χώρο της σχολής μας. Βασικός στόχος του σεμιναρίου ήταν η βελτίωση της επικοινωνίας γονέα-παιδιού ώστε να χτιστούν υγιείς σχέσεις μεταξύ τους και κατ’επέκταση η δημιουργία γερών βάσεων για το μέλλον όλων!