Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα

“Σιμουλτανέ” σκακιού στα Χανιά με φόντο τον Φάρο των Χανίων (Pics-Vid)

Ολοκληρώθηκε τo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων–Νεανίδων που έγινε στο Κ.Α.Μ.

Πολύ μεγάλη επιτυχία στο πανέμορφο Ενετικό Λιμάνι Χανίων (πίσω από το Γυαλί Τζαμισί) είχε το καθιερωμένο πια, από την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων “σιμουλτανέ” που φέτος είχε επίτιμο αλλά και αγωνιζόμενο, καλεσμένο τον διεθνή μετρ (σύντομα “γκραν μετρ”) σκακιστή που αναδείχτηκε στην ΣΑΧ, Νικόλα Θεοδώρου, που διαγωνίστηκε απέναντι σε 35 σκακιστές, όλων των ηλικιών.

Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση σε ένα πανέμορφο καλοκαιρινό βράδυ, στο πλέον πασίγνωστο μνημείο των Χανίων, το Ενετικό λιμάνι.

Το “σιμουλτανέ” αποτέλεσε ουσιαστικά τον “προπομπό” για το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου στην Παλαιόχωρα από την Περιφέρεια Κρήτης και την Π.Ε. Χανίων, τον Δήμο Κανδάνου-Σελίνου και την ΣΑΧ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.

Φωτογραφίες:

Τόσο για το “σιμουλτανέ” όσο και για τη σπουδαία διοργάνωση που θα γίνει στην Παλαιόχωρα μίλησε στην κάμερα του “mirrorsports.gr” o πρόεδρος της ΣΑΧ Σαμαριά, Γιάννης Σπυριδάκης.

mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr