Κατηγορίες
Άρης Σούδας Κύπελλο Ελλάδος

“Σήριαλ” με το Άρης Σούδας-Διαγόρας! Το πιθανότερο “σενάριο”

Σε σήριαλ εξελίσσεται το πού και το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Άρη Σούδας και Διαγόρα Ρόδου.

Χτες το mirrorsports.gr σας ενημέρωσε για την επιθυμία του Άρη Σούδας (αφού το ματς δεν μπορεί να γίνει στη Σούδα) να διεξαχθεί στις Μουρνιές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του “ms”, ήδη ο Διαγόρας Ρόδου είχε καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ, η αναμέτρηση να γίνει Σάββατο (25/9) για συγκοινωνιακούς λόγους, πράγμα το οποίο, σε πρώτη φάση έβρισκε σύμφωνο και τον Άρη Σούδας.

Από κει και πέρα, είχαμε συνέχεια στην υπόθεση. Το αίτημα του Άρη Σούδας στην ΕΠΟ να γίνει το ματς στις Μουρνιές έγινε φυσικά γνωστό στον Διαγόρα, ο οποίος δεν το δέχεται, καθώς το γήπεδο των Μουρνιών έχει πλαστικό χλοοτάπητα. Κατέθεσε μάλιστα ένσταση στην ΕΠΟ. Ο Διαγόρας “πατάει” μάλιστα” σε παράγραφο του κανονισμού που αναφέρει ότι οι επαγγελματικές ομάδες δεν δύνανται να παίζουν σε πλαστικό, σε επίσημα ματς τους.

Από την άλλη, πουθενά στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας δεν αναφέρεται ότι σε αυτή τη φάση, τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνονται, υποχρεωτικά, σε φυσικό χλοοτάπητα, αρκεί τα γήπεδα να πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως οι Μουρνιές, για να φιλοξενήσουν επαγγελματικές ομαδες.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, τουλάχιστον, με τα τωρινά δεδομένα, η ένσταση του Διαγόρα αναμένεται να γίνει δεκτή και πλέον το ματς να γίνει στα Περιβόλια.

Συνεπώς, έως αυτή τη στιγμή, είναι πιθανότερο ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει “Σάββατο (25/9) στα Περιβόλια”…

Ίδωμεν…