Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Σκέντζος: “Θα παίξουμε επιθετικά απέναντι στον Άρη Σούδας”

Αναφορά στο προσεχές ματς του Πόρου απέναντι στον Άρη Σούδας, έκανε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλέιου, Ανδρέας Σκέντζος.

Ο τεχνικός του Πόρου για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη Σούδας την Κυριακή (23/01, 15:00) στο Ατσαλένιο, ανέφερε:

“Ο αντίπαλος είναι μια σκληρή και καλή ομάδα, θα παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο με στόχο τους τρεις βαθμούς. Το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, έχει ενισχυθεί η Σούδα”.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Πόρου Γεράσιμος Αριστεινίδης τόνισε “να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στον δεύτερο γύρο”. “Υπάρχει ομοιογένεια, είμαστε πολύ καλά, οι παίκτες έχουμε μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και συνεχίζουμε έτσι”, σχολίασε για την αισιοδοξία για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που βγάζει η ομάδα με τις εμφανίσεις της. “Θα είναι μεγάλο βήμα για την παραμονή αν μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Άρη Σούδας, ελπίζω να μας βγουν στο γήπεδο τα πράγματα που έχουμε δουλέψει στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι πολύ πολύτιμοι για μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.