Κατηγορίες
Απόλλων Αγ. Ιωάννη IN THE SPOTLIGHT

“Σκιαγραφώντας” το πρόγραμμα του Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη στα μπαράζ

Βλέποντας το πρόγραμμα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική βγάζουμε ορισμένα συμπεράσματα.

Τo mirrorsports.gr προσπαθεί να διαπιστώσει αν η κλήρωση είναι περισσότερο “θετική”, τονίζοντας φυσικά, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, ότι τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο και αναλόγως της απόδοσης της κάθε ομάδας.

Τι συμπεράσματα λοιπόν βγάζουμε για τη διαδικασία των 7 αγωνιστικών (6 ματς για κάθε ομάδα):

  1. Μαλλον ως θετικό γεγονός είναι ότι η ομάδα των Χανίων έχει ρεπό την 1η αγωνιστική. Καταρχάς γιατί κερδίζει μια εβδομάδα έξτρα προετοιμασίας (και πιθανόν οιασδήποτε αποθεραπείας πιθανών τραυματιών) και δεύτερον για να πάρει (ως παρατηρητής) μια πρώτη “εντύπωση” των αντιπάλων του.
  2. Την 2η και την 3η αγωνιστική δίνει σερί εντός έδρας ματς με τον πρωταθλητή Πειραιά και τον πρωταθλητή Δυτικής Αττικής. Θετικό ότι παίζει εντός 2 σερί ματς, αρνητικό ότι και τα δύο ματς είναι απέναντι σε ομάδες του “λεκανοπεδίου” που έχουν και τον χαρακτήρα του… άγνωστου.
  3. Ακολουθούν (4η και 5η αγωνιστική) δύο ματς εκτός. Δύσκολα μεν (όπως όλα) με Ηράκλειο και Αθήνα (δευτεραθλητή) αλλά πλέον σε ένα σημείο που ο Απόλλωνας θα έχει βρει ρυθμό στη διαδικασία. Αν μάλιστα έχει καλή συγκομιδή από τα προηγούμενα δύο εντός έδρας ματς, τότε θα πάει σε αυτά τα εκτός με “φουλ” ψυχολογία.
  4. Κάτι πολύ σημαντικό. Ο Απόλλωνας θα χρειαστεί να βγει εκτός Κρήτης μόλις μία φορά, για το ματς με τον δευτεραθλητή Αθηνών την 5η αγωνιστική. Αυτό είναι ένα θετικό γεγονός από όλες τις απόψεις αν αναλογιστεί κανείς ότι, πχ ο πρωταθλητής Ρεθύμνου θα βγει εκτός Κρήτης, τρεις φορές!
  5. Πολύ θετικό επίσης γεγονός ότι ο Απόλλωνας δίνει τα δύο τελευταία παιχνίδια του (6η και 7η αγωνιστική) με ομάδες της Κρήτης. Με Λασίθι εντός και Ρέθυμνο εκτός. Αν μάλιστα μια εξ αυτών ή και οι δύο είναι αδιάφορες βαθμολογικά, τότε ο Απόλλωνας (εφόσον έχει αυτός το κίνητρο) δύναται να διεκδικήσει το “6ποντο”.

Διάχυτη λοιπόν η αισιοδοξία για την “σταχτοπούτα” ομάδα του Αγίου Ιωάννη, αλλά όλα, όπως προείπαμε, αποδεικνύονται στο γήπεδο.

Ο Μάιος ούτως ή άλλως είναι κοντά…

Το πρόγραμμα των μπαράζ:

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.