Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Σκληρή ανακοίνωση για ΕΠΣ από Μπαλτάκο!

Διαγράφει την ΕΠΣ Πειραιά η ΕΠΟ!

Η ανακοίνωση:

“Σε σχέση με την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Μετά την ακραία δυσφημιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά της κυρίας Ελένης Λαμπαδαρίου μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, εισηγούμαι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού της ΕΠΟ, την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά, με όσα αυτό συνεπάγεται, λόγω παράβασης των άρθρων 7 και 13 του Καταστατικού της ΕΠΟ»”.

Τι ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά:

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ είναι πάντοτε απέναντι σε συμπεριφορές που ρίχνουν σκιές στο ποδόσφαιρο, το άθλημα που διακονούν όλοι οι ερασιτέχνες παράγοντες και τα ερασιτεχνικά  σωματεία.

 Για τον λόγο αυτό τονίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχει πλέον η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  με την κυρία Ελένη Λαμπαδαρίου, η οποία έχει αναλάβει χρέη προσωπικού εκπαιδευτή – και όχι μόνον, του νέου αρχιδιαιτητή κ. Μπένετ.

 Παράλληλα έχει αναλάβει και συνοδός του και είναι σε διαρκή στενότατη επαφή και σχέση τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πειραιά, όπως εν προκειμένω η κα Λαμπαδαρίου, δεν κατανοεί ότι αυτή η πρόδηλη στενότατη επαφή, που ήδη συζητιέται στην ΕΠΟ και στους διαδρόμους της, εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα και την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ειδικά σε μια εποχή που από ότι φαίνεται ο Αρχιδιαιτητής ΜΠΕΝΕΤ δεν είναι  παρά ένα  απλό άβουλο ον, το οποίο προσπαθεί να φέρει σε πέρας τις εντολές που παίρνει.

Και οι εντολές που παίρνει, είναι από ανθρώπους του παραποδοσφαίρου, από υπηρέτες που θα καταστρέψουν το άθλημα, που αγαπά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.

Λυπούμαστε βαθιά  που ένας άνθρωπος που προέρχεται από την  Ένωση μας είναι το άλλο …μισό του Μπένετ, στην προσπάθεια να μπεί το  ελληνικό ποδόσφαιρο σε μονοπάτια του παρασκηνίου και των ανθρώπων που έγιναν γνωστοί- όχι για την  προσφορά τους στο άθλημα αλλά  επειδή κράταγαν τα .. στοιχήματα άλλων παραγόντων σε περιοχές της Αττικής που είναι μακριά από τον Πειραιά  γεωγραφικά και σε αξιοπρέπεια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *