Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Σκόρπισε γνώσεις και χαμόγελα η παρουσία Μουντάκη στις ακαδημίες του Ίκαρου Μουρνιών (Pics)

Στα Νεροκούρου ο Μουντάκης, προπόνησε τους τερματοφύλακες των Ακαδημιών του Ίκαρου Μουρνιών.

Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στα Χανιά που λειτουργούν σε συνεργασία με τον Ίκαρο Μουρνιών βρέθηκε την Τετάρτη (9/6) το απόγευμα ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ίκαρου Μουρνιών, Γιώργος Μουντάκης.

Ο Γιώργος Μουντάκης είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προπονήσει τους τερματοφύλακες της ακαδημίας και να συνομιλήσει με όλα τα παιδιά αλλά και το προπονητικό επιτελείο, προσφέροντας απλόχερα γνώσεις και εμπειρίες στο γήπεδο των Νεροκούρου.

Εξάλλου ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τα ίδια τα παιδιά να συνομιλήσουν και να προπονηθούν με έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο επιτελείο μια πολύ μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία Μουντάκη στα Νεροκούρου

Η ανακοίνωση του Ίκαρου για την παρουσία Μουντάκη:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βοήθησαν ώστε επίσκεψη του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ☘️να σκορπίσει χαμόγελα στους μικρούς μας ΗΡΩΕΣ.. Γιώργο σε Ευχαριστούμε”.

Όπως αναφέρεται πάντως σε ανακοίνωση, οι “πράσινες” δράσεις θα συνεχιστούν με την παρουσία Μπατσινίλα και Λαγωνικάκη σε ακαδημίες στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.

“Πράσινων δράσεων συνέχεια!

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Τεχνικού προσωπικού του Πράσινου Δικτύου συνεχίζεται. Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη 16/06 οι Scouter των Πράσινων Σχολών κ.κ. Κώστας Μπατσινίλας και Αντρέας Λαγωνικάκης θα δώσουν το παρόν στην Σχολή PSS Χανιών και το απόγευμα της Πέμπτης 17/06 θα παρευρεθούν στην Σχολή PSS Ρεθύμνου με σκοπό την παρακολούθηση προπονήσεων. Η Πράσινη οικογένεια, σε συνεργασία με την Sport Team, προχωρά με σταθερά βήματα τον προγραμματισμό και το καλεντάρι επισκέψεων με απώτερο στόχο την τεχνική ενδυνάμωση και ανάπτυξη των Πράσινων Σχολών.

Ο μεγάλος στόχος παραμένει ένας και είναι τα συνεχή παιδικά χαμόγελα!

#Panathinaikos #PanathinaikosSoccerSchools”.””