Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Υπέρ του “2+1” ο Μπαλτάκος – Απειλούνται αποχωρήσεις παραγόντων

Μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ να διατηρήσει την προκήρυξη του “1+1” ανόδου από την SL2 στην SL.

Ήδη οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και δη εκείνες που στοχεύουν στην άνοδο κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και μετά την αποχώρηση Μπίκα, του επενδυτή της Βέροιας, απειλούν και άλλοι με αποχωρήσεις.

Τελευταίος ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Αλέξανδρος Παπαδημητρίου που είπε σήμερα ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση που μείνει το “1+1” θα αποχωρήσει και αυτός από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο κ. Μπίκας της Βέροιας.

Επενδυτές δηλαδή του ελληνικού ποδοσφαίρου που, ειδικά στην “άγονη” Sl2 βάζουν τα χρήματά τους, αποχωρούν “ένας ένας” αδυνατώντας να αντέξουν αυτή την αδικία που υπάρχει στην προκήρυξη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πάντως, Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στον Over Fm Πάτρας τόνισε ότι είναι υπέρ του “2+1” και ότι η ΕΠΟ είναι αρμόδια για τις προκηρύξεις.

«Μόνο η ΕΠΟ μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση. Η δική μου εισήγηση είναι να ανεβαίνουν σίγουρα οι δύο πρωταθλητές από τη Super League 2 και οι δεύτεροι να παίζουν μπαράζ».

Όπως γίνεται αντιληπτό ζούμε σε μια νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με φόντο “μεγάλες κόντρες” ισχυρών και με θύματα τις ομάδες που παλεύουν με “ίδια μέσα” να ανταποκριθούν και να κάνουν όνειρα για το κάτι παραπάνω.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.