Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: “2+1” για άνοδο – 31/8 η κλήρωση – Παρών και ο Ροκάκης

Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ΔΣ στην Σούπερ Λιγκ 2.

Η Σούπερ Λιγκ 2 επιθυμεί την άνοδο “2+1” ομάδων στην επόμενη Σούπερ Λιγκ, κάτι που θα επιδιώωξει να περιληφθεί στη νέα προκήρυξη και με “σύμμαχο” τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκ Μπαλτάκο που έχει εκφραστεί πολύ θετικά προς αυτή την κατεύθυνση. Μένει να δούμε φυσικά τι θα γίνει και με την Σούπερ Λιγκ.

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 31 Αυγούστου, ενώ το πρωτάθλημα διατηρείται (σε ό,τι αφορά την έναρξή του και μένει να δούμε να είναι ρεαλιστικός στόχος) για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ορίστηκε και επιτροπή για το τηλεοπτικό (σύμβαση με ΕΡΤ) στην οποία θα είναι και ο Αντώνης Ροκάκης που μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργο Αμανατίδη έδωσαν το “παρών” στο ΔΣ.

Γεγονός δηλαδή που σημαίνει ότι υπάρχει “ενεργή” επιθυμία για να είναι παρούσα η ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα πήρε παράταση η δήλωση συμμετοχής των ομάδων (έως τις 21 Ιουλίου).

Η ανακοίνωση της SL2:

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
1. Β Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρήστος Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά).
2. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2022 ενώ ημερομηνία έναρξης παραμένει η 11η Σεπτεμβρίου 2022
3. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της, η SL2 αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριληφθεί η άνοδος 2+1 ΠΑΕ και ο υποβιβασμός τεσσάρων (4) ΠΑΕ από κάθε όμιλο.
4. Ορίστηκε επιτροπή που θα ολοκληρώσει το θέμα της σύμβασης με την ΕΡΤ, αποτελούμενη από το Προεδρείο του Δ.Σ.(κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη και Πρίτσα) και τους κ.κ. Καζία (ΠΑΕ Πανσερραϊκός), Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Ροκάκη (ΠΑΕ Χανιά).
5. Ομόφωνα αποφασίστηκε να στηριχθεί το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας λόγω της ολιστικής μελέτης αλλά οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περαιτέρω διευκρινήσεις που αφορούν σε οικονομικό σκέλος κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.