Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE

SL2: «Αγκάθι» τα τηλεοπτικά και μια εβδομάδα μετά η …πρεμιέρα

Αναμενόμενο.…

Ελλείψει συμφωνίας στα τηλεοπτικά με την ΕΡΤ δεν ήταν δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, που ήταν προγραμματισμένο για τις 24 Οκτωβρίου.

Ήταν κάτι που αναφέραμε εξάλλου, δις, το τελευταίο διάστημα στο mirrorsports.gr.

Και εδώ…

Στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα, ανακοινώθηκε ότι το πρωτάθλημα της SL2 θα ξεκινήσει τη 1 Νοεμβρίου, εάν όλα πάνε καλά με τα τηλεοπτικά.

7 Νοεμβρίου θα αρχίσει η Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά οι επίσημες αποφάσεις:

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.