Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Άλλαξε η ημερομηνία έναρξης

Όπως αναμενόταν, αφού δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου, με όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν λόγω αδειοδοτήσεων.

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, όπως σας είχε προϊδεάσει εγκαίρως το mirrorsports.gr με σχετικό δημοσίευμα στις 8 Ιουλίου. Μάλιστα, γράφαμε τότε ότι δεν αποκλείεται και αρχές Οκτώβρη ακόμα, η έναρξη κα είναι κάτι που δεν πρέπει να θεωρηθεί ως απίθανο.

Τέλη Σεπτεμβρίου (26/9) αναμένεται να ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αιτία της μετάθεσης της ημερομηνίας ότι η ΕΕΑ δύσκολα θα προλάβει να εξετάσει όλους τους φακέλους.

Η οποία, παρεπιπτόντως, ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Χανιά, κάτι που όμως δεν αλλάζει την τελική απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ που δεν ενέκρινε τον φάκελο των Χανίων..

Σε ό,τι αφορά τη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης διαφώνησαν Λεβαδειακός και Καραϊσκάκης, ενώ από το ΔΣ απουσίασαν οι ΑΕΛ, Βέροια και Απόλλων Λάρισας.

Επιπλέον, στο σημερινό έκτακτο ΔΣ της SL2 αποφασίστηκε να υπάρξει αίτημα (δια εγγράφου) της Λίγκας στην ΕΕ της ΕΠΟ για να δοθεί παράταση στις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Με τον τρόπο αυτό οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν (όπως τα Χανιά) να μπορούν να ανανεώσουν παίκτες άνω των 25 που ήταν ρόστερ τους μέχρι 30/6.

mirrorsports.gr