Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Ανατροπή! Πήρε πιστοποιητικό ο Ηρόδοτος, “όχι” η Ρόδος

Τα πάνω κάτω από την ΕΕΑ που χορήγησε πιστοποιητικό στον Ηρόδοτο, αλλά όχι στη Ρόδο.

Τη αναφέρει η ΕΕΑ:

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY 

2. Αίτηση θεραπείας-ανάκλησης ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ της από 14.09.2021 απόφασης της Επιτροπής. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση, επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών.

3. Αίτηση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ επανασυζήτησης του φακέλου της, λόγω μεταβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. ΧΟΡΗΓΕΙ το πιστοποιητικό, μετά την επανεξέταση του φακέλου, λόγω της μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.

6. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Νικόλαος Τζουλάκης».

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της Ε.Ε.Α. να απορρίψει την «αίτηση θεραπείας», η ΠΑΕ Ρόδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εμείς θα δικαιωθούμε γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας! Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) αποδείχτηκε πόσο δίκαιο είχαμε όμως να διαμαρτυρόμαστε! Πέρασαν του Ηροδότου και για μας είχαν προθεσμίες.
Ντροπή και αίσχος…
Βουλευτές και άλλοι ενδιαφερόμενοι να δούμε τι θα κάνουν τώρα…
Ελλάδα είναι μόνο η Κρήτη!
Από dikisports.blogspot.com
‘’Αμετανόητοι
Νέο σκάνδαλο της ΕΕΑ: Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον εκπρόθεσμο Ηρόδοτο και όχι στη Ρόδο, η οποία δικαιώθηκε με προσωρινή διαταγή από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών!
Ο συντοπίτης Ν. Τζουλάκης ολοκλήρωσε το έργο του.
Μην μείνει στενοχωρημένος ο κουμπάρος Λ. Αυγενάκης…’’»