Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Αντιδράσεις για το ρόλο των Β’ ομάδων στη Βουλή: “Θα έχουν ρόλο νταλαβεριτζή”

Κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου, αναφερόμενος στην είσοδο των Β’ ομάδων των ΠΑΕ της SL1 στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού αναφέρθηκε στις θετικές επιπτώσεις τόνισε το εξής:

“Ποιος θα είναι ο ρόλος των Β’ ομάδων από τη στιγμή που απαγορεύεται να βγουν πρωταθλήτριες; Θα έχουν το ρόλο νταλαβεριτζή και θα δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη εστία φαυλότητας.

”Πυρά και από το βουλευτή Θεσσαλονίκης, Θ. Καράογλου που αναφερόμενος στο ρόλο των Β’ ομάδων στη Super League 2 είπε: “… οι ομάδες αυτές θα μπορούν να χάνουν κατά το δοκούν. Θα έπρεπε να φτιάξουν ένα δικό τους χωριστό πρωτάθλημα”. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού ρώτησε: “Τι θα γίνεται όταν οι ομάδες Β’ που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο παίζουν με ομάδες που καίγονται για να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να μην υποβιβαστούν;”

Στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί ως προς τη “νόθευση” του αποτελέσματος από τη στιγμή που αγωνίζονται αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες όπως θα είναι οι Β’ ομάδες ήταν και η αναφορά του βουλευτή Σερρών της Ελληνικής Λύσης κ. Μπούμπα.

Κατά την ομιλία του ο υφυπουργός Αθλητισμού, παρότι υπερθεμάτισε για την παρουσία των Β’ ομάδων των ΠΑΕ της SL1 στη SL2, απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος της αξιοπιστίας των αγώνων που θα μετέχουν.

soccerplus.gr