Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: Απίστευτο! Οι παίκτες καλούν τον κόσμο να πάει γήπεδο, για να πληρωθούν!

Μόνο στη Super League 2! Ο ιδιοκτητής δεν δίνει ευρώ και οι ποδοσφαιριστές ζητούν από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο για να… επιβιώσουν!

Ο ιδιοκτήτης δεν ξαναπληρώνει και οι… απεγνωσμένοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα, καλούν τον κόσμο να αγοράσει εισιτήριο, για να επιβιώσουν!

Προφανώς και όσοι αποφάσισαν για αυτή τη Super League 2, με 34 ομάδες να έχουν ήδη αναθεωρήσει. Οι ποδοσφαιριστές των μισών, ίσως και παραπάνω ομάδων, είναι απλήρωτοι.

Υπάρχουν βέβαια και τα Τρίκαλα που και η ντροπή… κοκκίνησε, αφού ο ιδιοκτήτης τους το.. τερμάτισε! Ο Ηλίας Αϊβάζογλου ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές πως δεν πρόκειται να λάβουν αλλά χρήματα μέχρι το φινάλε της σεζόν και πως αν επιθυμούν να αγωνιστούν χωρίς ευρώ!

Ο, κατά τ’ άλλα, μεγαλομετοχος θα καλύπτει μόνο τα έξοδα μετακινήσεων και τις διαιτησίες, τα οποία και είναι σαφώς λιγότερα από τα έσοδα των τηλεοπτικών και του στοιχήματος!

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ αφού έμειναν άφωνοι μετά τα νέα μέτρα… λητότητας που τους επέβαλε η διοίκηση, αποφάσισαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται!

Παράλληλα, εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να πηγαίνουν στα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο με τη Βέροια (6/3-17.00) για να επιβιώσουν, αφού όπως αναφέρουν, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα συμφώνησαν οι εισπράξεις από τα εντός να πηγαίνουν στους παίκτες!Απίστευτο;

Με λίγα λόγια, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην δεύτερη την τάξει διοργάνωση της χώρας, παρακαλάνε τον κόσμο να πάει γήπεδο, για να μπορέσουν να πάρουν κάποια χρήματα!

«Οι ποδοσφαιριστές παρ` όλες τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια, για την σωτηρία και παραμονή της ομάδας μας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού, να μας στηρίξει έμπρακτα (ηθικά – οικονομικά), μιας και αποφασίστηκε, να αποδίδονται αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την κάλυψη των αναγκών επιβίωσης , όλες οι εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων.

Αναφέρουμε δε ότι ο Κος Αϊβάζογλου, έχει εγγυηθεί προσωπικά, ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα συμμετοχής και μόνο της ομάδας μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου», αναφέρει μεταξύ άλλων η… σοκαριστική ανακοίνωση!

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.