Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: Αποχώρηση Σεβαστάκη και ο Εργοτέλης στον… αέρα!

Δύσκολα τα πράγματα για τους «κιτρινόμαυρους»-Έκανε ανάρτηση στα social media.

«Σκοτεινό» το μέλλον του Εργοτέλη. Ενώ είχαν γίνει πράγματα, όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, ο Μανώλης Σεβαστάκης απογοητευμένος από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους επενδυτές αποχώρησε.

Παραδίνει, έτσι, τη… σκυτάλη στον Μάγκετ Σάμι, που καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, επομένως, βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση. Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Φίλες και φίλοι του Εργοτέλη

 Σε συνέχεια όσον σας είχα αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες σε ανάρτηση μου και αναγνωρίζοντας την αγωνία σας, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της αγαπημένης μας ομάδας.

Δυστυχώς οι υποψήφιοι επενδυτές παρα την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν καταφέραν τελικά μέσα στο χρονικό περιθώριο που τους είχαμε θέσει να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια.

(Παρακάτω επισυνάπτω και το σχετικό μήνυμα)

Μετά λοιπόν και αυτή την εξέλιξη και την πίεση του χρόνου, υπήρξε έκτακτη συνάντηση με την διοίκηση του Ερασιτέχνη για την ύστατη προσπάθεια.  Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει και θα συνεχιστούν σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο.

H πίεση και το αγχος μας μεγάλο και η αγαπη μας για τον Εργοτέλη τεράστια…. Τόσο τεράστια, που εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα, σε πόσο μεγάλο αρνητικό βαθμό έχει επηρεαστεί η προσωπική μου ζωή. Οι προσπάθειες  μου να βοηθήσω είναι πλέον αμέτρητες και δυστυχώς πάντα άκαρπες. Νιώθω κουρασμένος, εξαντλημένος και απογοητευμένος.

Γι´αυτό και πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργή μου δράση στον Εργοτελη. Αυτό που μου μένει να κάνω από εδώ, τον προσωπικό μου λογαριασμό, είναι να ζητήσω συγνώμη από όσους στεναχώρησα και απογοήτευσα, δεν ήξερα… Πίστευα και έλπιζα κι εγώ.

Αλλά και να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν στην προσπάθεια μου, που ήταν δίπλα μου μέχρι το τέλος, που με εμπιστεύτηκαν και δεν μου γύρισαν την πλάτη. Μακάρι να είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα. Μακάρι να μπορούσα απόψε να ανακοινώσω ότι έκλεισε κάποια συμφωνία και ότι συνεχίζουμε δυναμικά… Κρίμα! Παραδίνω λοιπόν την σκυτάλη στον Κύριο Μαγκετ Σαμι, ίσως να είναι καλύτερα ετσι! Ευχαριστώ!».

Το μήνυμα των Ιταλών επενδυτών στον Μανώλη Σεβαστάκη:

Η μετάφραση: «Γεια σε όλους, σας ευχαριστώ για την προσφορά σας να αναλάβω την ηγεσία του Εργοτέλη. Δυστυχώς, οι προθεσμίες είναι πολύ στενές για να μπορέσω να οργανώσω ένα οικονομικό σχέδιο διαγραφής των χρεών που συσσωρεύτηκαν στο παρελθόν και ο σοβαρός σχεδιασμός για το μέλλον δεν μου επιτρέπουν να κάνω αυτό το βήμα. Σας ευχαριστούμε όλους για τη διαθεσιμότητά σας, Dr. Mario Perrone».

grandsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *