Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα ο Ηρακλής αν δεν εξοφλήσει τον Μάρα

Ο “Γηραιός” είναι αντιμέτωπος με μία πολύ βαριά… καμπάνα, καθώς ενδέχεται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2 αν δεν πληρώσει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή τα χρήματα που οφείλει να του καταβάλλει.

Μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει έως τη Δευτέρα (29/5) το ποσό των 200.000 ευρώ στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Μπόγκνταν Μάρα, αλλιώς θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος.

Αυτό ερμηνεύεται με εννέα βαθμούς έως το τέλος του πρωταθλήματος και αν συμβεί αυτό, τότε ο “Γηραιός” θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα που μετέχει και θα βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *